BUITEN KOKEN OP LOCATIE

 

Basis workshops


Workshop 1

De heksenketel en Dutch oven

Tijdens deze workshop koken we op open vuur met een driepoot en werken we met kolen.

De ketel wordt gebruikt voor een heerlijke soep vooraf, de Dutch oven om een hoofd en nagerecht te maken. Uiteraard is dit een workshop waarbij je de ingrediënten zelf snijdt en bereidt.

In deze workshop kies je er voor om een van de gangen te bereiden. Je krijgt na afloop de gekozen recepten toegezonden.


De keuze is reuze, in overleg stellen we een passend menu samen

Keuze uit:

- Verschillende soorten soep
- Verschillende hoofdgerechten
- Taart/cake/zuivel als nagerecht


Te boeken vanaf 12 personen
Tijdsduur: 3-5 uur

Deze workshop bieden wij aan:

Optioneel:

Speciaalbierproeverij van kleine brouwerijen uit de regio

In proefglaasjes van 15 cl proeft u 5 bieren van kleine brouwerijen uit de regio


Workshop 2

Open vuur en plaat

Samen met u gaan we het diner bereiden op open vuur

Tijdens deze workshop gaat u heerlijke gerechten vers bereiden. U maakt zelf en aantal vlees spiesen, en we maken een heerlijke soep boven open vuur. Met onze Welded vuurschaal barbecue toveren we het in een handomdraai in een gezellige barbecue middag waarbij we genieten van onze heerlijke verse producten


De keuze is reuze, in overleg stellen we een passend menu samen

Keuze uit:

- Verschillende soorten soep
- Verschillende hoofdgerechten
- Taart/cake/zuivel als nagerecht


Te boeken vanaf 12 personen
Tijdsduur 3-5 uur

Deze workshop bieden wij aan:

Optioneel:

Speciaalbierproeverij van kleine brouwerijen uit de regio

In proefglaasjes van 15 cl proeft u 5 bieren van kleine brouwerijen uit de regio


Workshop 3

U kijkt en keuvelt, ik kook

Terwijl u gezellig aan het keuvelen bent bereid ik een heerlijk diner voor u klaar.

Via diverse kookmanieren zorg ik voor een diner op maat, waar van u alle recepten krijgt zodat u het zelf nog eens dunnetjes over kan doen.

U hoeft deze avond niets te doen, alleen te kijken hoe het moet. Niets is verplicht, meedoen mag maar niets is verplicht.
Ideaal voor een gezelschap waarvan de een heel graag kookt, en de ander het liever laat doen.

tot 6 personen
Tijdsduur 3-5 uur

Wij werken zo veel mogelijk met streekproducten van lokale kleine ondernemers.

Exclusieve vleessoorten als tomahawk of wayagiu zijn ook te verkrijgen, wij maken graag een offerte op maat

Optioneel:

Speciaalbierproeverij van kleine brouwerijen uit de regio

In proefglaasjes van 15 cl proeft u 5 bieren van kleine brouwerijen uit de regio


Bij groepen vanaf 25 personen hanteren wij speciale tarieven.


"Don't be afraid to try things, worst that can happen: you have to start over "